Obsah

Články

Rozjíždíte podnikání? Ušetřete čas již v začátku

Úvodní byrokracie je náročná

Při zakládání společnosti musíte vyřídit spoustu papírů a cesta k podnikání vás může otrávit hned v začátku. Bohužel s vytvořením firmy se pojí velká byrokratická zátěž. Musíte uzavřít zakladatelskou smlouvu formou notářského zápisu, získat živnostenské oprávnění, nechat společnost zapsat do obchodního rejstříku. Čeká vás také návštěva banky a složení základního kapitálu. Všechny tyto úvodní procedury trvají dlouho a nejenom to. Může se vám stát, že se vám na první pokus ani firmu založit nepodaří. 

Nejrychlejší podnikání? Kupte si ready-made společnost

Nejpohodlnější a zároveň nejrychlejší řešení se vám nabízí v podobě nákupu ready-made společnosti. Firma je již založená a zapsaná v obchodním rejstříku, nemá žádné závazky ani pohledávky, název a sídlo společnosti nemusíte složitě vymýšlet. Přepsání společnosti na vás je otázkou zhruba 24 hodin. Takže podnikáte prakticky již druhý den

Založte si firmu na klíč

Máte svou vlastní představu o firmě a chtěli byste se založením pouze pomoci? Není nic jednoduššího než si založit firmu na klíč. Stačí říct svoje požadavky a zbytek nechat na odbornících, kteří se zakládáním společnosti zabývají již léta. Z oblasti dalších služeb můžete využít tichého společníka nebo si vypůjčit základní kapitál. 

Jde to i na dálku

Nemůžete se dostavit na pobočku v Brně nebo Praze? Stačí, pokud vyplníte plnou moc. Celková doba založení záleží pouze na vaší součinnosti. Vaše přítomnost bude nutná pouze u založení bankovního účtu a složení základního kapitálu. O založení společnosti na dálku požádáte jednoduše prostřednictvím objednávkového formuláře. Následně se s vámi spojí pověřený odborník, se kterým dojednáte zbytek. Při založení společnosti na dálku můžete podnikat už za 10 dní.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp