Obsah

Články

Založení společnosti v roce 2017

Využijte ready made společnost

Jestli jste ještě s podnikáním nezačali, vězte, že rok 2017 bude pro váš start ideální. Má to být úspěšný a šťastný rok, tak se osmělte a vrhněte se do toho. Některé věci vám začátek hodně usnadní nebo vám pomohou při rozjetém byznysu. Těm z vás, kteří se zakládáním vlastní firmy nemají žádné zkušenosti a bojí se velkého administrativního zatížení, nabízíme ready made společnost. Proč se vám vyplatí zakoupit již existující firmu? Nemusíte čekat a dávat dohromady dokumenty pro úřady. Všechno jsme připravili za vás

Výhody virtuálního sídla a kanceláře

S ready made společností získáte také virtuální sídlo a virtuální kancelář. Pronájem virtuálního sídla ale pomůže i těm z vás, kteří už firmu vlastní a pouze hledají prestižní adresu, která by společnost dobře reprezentovala. Naše recepční za vás přebere poštu a pravidelně vás poinformuje o došlých zásilkách. Potřebujete využít kancelář jen jednou za čas na meeting s obchodním partnerem nebo chcete prostory, kam pozvete uchazeče o práci? Využijte našich vybavených zasedacích místností a šetřete provozní náklady. 

 

Platné změny pro rok 2017

Pokud si chcete s.r.o. založit svépomocí, připomínáme vám, že od poloviny roku 2016 přetrvávají změny zákona o soudních poplatcích a notářském tarifu. Společnost vám ze zákona do obchodního rejstříku zapíše pouze notář. V případě, že splníte podmínky, odměna pro notáře se sníží téměř o polovinu.

Mezi tyto podmínky patří 

  • Splacení vkladu v penězích 
  • Předepsané znění zakladatelské listiny nebo společenské smlouvy

Tyto dokumenty musí obsahovat pouze povinné náležitosti, které předepisuje občanský zákoník a zákon o obchodních korporacích.

Potřebujete se založením pomoct? Přečtěte si náš podrobný návod, jak založit sro krok za krokem nebo se obraťte na nás a nechte si založit firmu na klíč. Poskytneme vám  právní poradenství a připravíme veškeré podklady pro založení s.r.o.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp