Obsah

Články

Podnikání vs. koronavir: Založte si společnost z pohodlí domova

Založení s. r. o. online

Založit jakoukoliv společnost může být velmi zdlouhavý proces. Nejenže potřebujete notáře, živnostenský list, bankovní účet a zápis do obchodního rejstříku, ale čeká vás také běhání po úřadech a shánění podpisů a razítek. To je nyní vzhledem k celostátní karanténě a pandemii nemožné. Naštěstí moderní doba nabízí alternativní a jednoduché řešenízaložte si společnost online z pohodlí svého domova. Poradíme vám, jak na to a se vším vám pomůžeme.

 

Vyplňte formulář

Pro založení společnosti stačí vyplnit objednávkový formulář. K tomu potřebujete pouze internet a e-mailovou adresu. Údaje o vaší firmě zapište do formuláře – jde o strukturu společnosti (základní kapitál, živnost, sídlo atd.). Zejména si promyslete název vaší společnosti.

 

Všechno papírování zařídíme za vás

Všechny vámi zadané údaje, jako jsou název a struktura společnosti, předáme notáři. Stejně tak vám připravíme veškerou dokumentaci, kterou budete potřebovat pro založení s. r. o. Za správnost ručíme my. Všechny dokumenty vám spolu s údaji pro platbu pošleme k podpisu na váš e-mail.

 

Založíme vám společnost

Až od vás dostaneme zpět podepsané dokumenty, založíme vaši společnost. Zakladatelskou listinu od nás obdržíte poštou. Na základě ní si pak založíte podnikatelský účet a vložíte na něj základní kapitál společnosti. Potvrzení o vkladu nám pošlete poštou. My mezitím vyřídíme vše potřebné na živnostenském úřadě a po kompletaci zapíšeme společnost do obchodního rejstříku.

 

Jděte na to přes ready-made společnost

Pokud nechcete ztrácet čas, pořiďte si ready-made společnost. Jedná se o již hotovou společnost, se kterou můžete začít podnikat ihned. Největší výhodou je, že nemusíte vůbec na nic čekat či opouštět svůj domov a podnikáte už za 24 hodin. Tyto společnosti mají splacený základní kapitál a vyřízenou veškerou dokumentaci. Máte také jistotu, že žádná z nabízených ready-made společností nevykonávala podnikatelskou činnost a vy tak nekupujete zajíce v pytli.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp