Obsah

Články

Jak zviditelnit své podnikání nejen na internetu

Vytvoření webu vám díky mnoha systémům, které jsou dnes k dispozici, nezabere ani hodinu. Nemusíte znát ani základy programování, vše si pohodlně navolíte z předpřipravených prvků přímo ve srozumitelném rozhraní pro editaci vašich stránek. Šablonová řešení navíc kromě jednoduchosti nabízí zároveň variabilitu, která vám umožní přizpůsobit web vašim požadavkům.

Podle čeho službu vybrat?

Zásadní pro výběr vhodné platformy je obor vašeho podnikání. Pokud chcete rozjet internetový obchod, rozhodně sáhněte po krabicovém e-shopovém řešení, které je dělané na míru těmto účelům. Tím nejpoužívanějším je v Česku Shoptet, využít ale můžete například i služby jako je e-shop-rychle a jiné. Tyto platformy jsou založené na měsíčním paušálu, obvykle obsahují základní „vybavení“, které je pro chod elektronického obchodu nezbytný, a nabízejí řadu rozšíření a doplňků, díky nimž celý obchod personalizujete.Jestliže chcete stránky pojmout jako firemní prezentaci, případně blog, je lepší zvolit specializovanou webovou platformu nebo open source software. Jedním z nich je i obecně známý WordPress, který je určený již pokročilejším uživatelům, ale práci s ním se díky široké bázi podpory naučí i začátečník. Na tomto řešení funguje mnoho blogů i prezentací firem, které si zde mohou přizpůsobit vzhled i funkce pomocí pluginů dle svého, nemusejí se starat o responzivní řešení pro jednotlivá zařízení a zajištěnou mají i bezpečnost.Closed softwarů na vytvoření pěkných a funkčních webových stránek je v české internetové kotlině také mnoho. Využít můžete služeb společnosti Wix, českého nástroje Webnode, nebo například platformy Blogger. Tady je postup všude podobný: nejprve si pořídíte vlastní doménu a poté se můžete vrhnout na vytváření a ladění vašeho nového webu.

Další krok? Udělejte maximum pro to, abyste byli vidět

Vytvoření samotné stránky je skvělým prvním krokem, následně vás čeká o něco složitější cesta: Dostat svůj web na přední místa v internetových vyhledávačích, aby vás lidé na hledaná klíčová slova snadno našli a abyste je zaujali. K tomu je nutné, aby platforma, která váš web zprostředkovává, umožňovala SEO, tedy optimalizaci vašich stránek pro vyhledávače.Myslete v rámci vašeho webu především na optimalizaci tzv. meta tagů, jež jsou to první, co uživatel ve vyhledávání uvidí. Nástroj pro tvorbu webu by vám měl umožnit upravit URL, pracovat s klíčovými slovy a hlavičkami stránek, s alternativním textem, odkazy i optimalizací pro mobilní zařízení. Při vytváření obsahu stránek se snažte jej vybalancovat tak, aby lahodil oku čtenáře i „oku“ robota, který ho bude v rámci vyhledávače vyhodnocovat.Vidět byste měli být samozřejmě nejen v digitálním, ale také v reálném světě. K tomu můžete využít pronájem atraktivního sídla firmy, jež vám zajistí důvěru u budoucích zákazníků i obchodních partnerů a usnadní vám začátky podnikání. U nás si můžete pronajmout nejen cedulku s názvem vaší společnosti a poštovní schránku, ale také funkční a moderní kancelářské prostory se zasedací místností a recepcí. Podívejte se na naše nabídky lukrativních adres pro vaše podnikání a začněte podnikat efektivně.

Přečtěte si také:

 

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp