Obsah

Články

Nechte si založit společnost podle vašich představ

Vše vyřídíte během jedné konzultace

S profesionály z oboru nemusíte sledovat legislativní změny ani složitě vyjednávat s úřady. Minou vás fronty při zařizování potřebné dokumentace a navíc budete prvním vlastníkem nově vzniklé společnosti. Stačí vám pouze jedna schůzka, na které domluvíte všechny podrobnosti a vyjádříte své představy o nově vzniklé firmě. Ke společnosti na klíč navíc získáte veškeré poradenství z této oblasti v ceně. K dispozici jsou vám i doplňkové služby jako je zapůjčení základního kapitálu nebo využití tichého společníka. Vyhněte se komplikacím při podávání návrhů na založení nové společnosti. 

Podnikání s tichým společníkem

Finance pro podnikání neposkytuje pouze banka. Dalším zdrojem, kde získat potřebné peníze je koncept tichého společníka. Tichý společník vám poskytne potřebný vklad a podílí se na podnikání ve smyslu participace na zisku. V případě, že se podnikání nedaří podle představ, nenesete odpovědnost sami, ale ztrátu opět sdílíte s tichým společníkem. Je-li podnikání úspěšné, můžete investici velmi rychle a zajímavě zhodnotit. 

Požádejte o založení společnosti na klíč

Společnost podle vašich představ je založená zhruba za 2 týdny v případě, že máte k dispozici vlastní kapitál. V případě zapůjčení se doba protáhne na 3 týdny. Na schůzku se můžete dostavit do pražské nebo brněnské pobočky Simply Office. Na konzultaci si připravte tyto údaje: 

  • Název a sídlo společnosti.
  • Co bude předmětem podnikání. 
  • Jméno, příjmení, rodné číslo a bydliště jednatelů společnosti včetně způsobu, jakým budou jednat jménem společnosti. 
  • Určení společníků (jméno, příjmení, rodné číslo a bydliště fyzické osoby nebo firma, IČ a sídlo právnické osoby).
  • Určení správce vkladu (musí být uveden zakladatel, resp. jeden za zakladatelů)
  • Výše základního kapitálu a výše vkladu každého společníka, způsob a lhůta splácení vkladu.

Založení společnosti na klíč představuje elegantní způsob, jak začít s podnikáním. 

 

Přečtěte si také:

 

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp