Obsah

Články

Dosáhněte úspěchu pomocí 7 pravidel

 

  1. V jeden moment dělejte pouze jednu věc. Nemá smysl řešit několik úkolů najednou. Zvyšujete tím riziko, že nic neuděláte pořádně a budete chybovat. Zapomeňte na to, že v jedné ruce budete držet telefon, druhou vyťukáte důležitý e-mail a ještě budete odpovídat někomu v místnosti. 
  2. Pěstujte svou sebekázeň. Když natrénujete tuhle schopnost, máte téměř vyhráno. Sebekázeň vám pomůže ve chvílích, kdy vás začne opouštět optimismus nebo se dostaví vyčerpání. 
  3. Buďte nároční na sebe i na okolí. Ani ten nejlepší šéfkuchař by nezískal michelinskou hvězdu pro svou restauraci, kdyby si nedržel určitý stupeň perfekcionismu. 
  4. Hodně času ztratíte během meetingů a úplně zbytečně. Schůzky mají svůj smysl a jsou důležité, ale jenom v případě, že dojdete rychle k věci. Vyzkoušejte porady během procházek nebo je podnikejte vestoje. Uvidíte, že budou rychlejší a efektivnější.
  5. Rozdělte práci a nedělejte všechno sami. Kdo říká, že jako živnostník musíte být zároveň asistentka? Nechte si přesměrovat telefonní hovory, přebírat poštu a sledovat datovou schránku. Ušetříte tak drahocenný čas.
  6. Vybudujte si dobrou image. Jedním z prvních kroků může být sídlo vaší firmy. Přemýšleli jste někdy nad tím, jak adresa vaší společnosti působí na ostatní? Prestižní sídlo ve velkém městě působí důvěryhodněji. 
  7. Buďte pracovití a vytrvalí. V podnikání uspějete jedině tehdy, když budete tvrdě pracovat. Nezatěžujte se administrativou a v případě, že s podnikáním začínáte, využijte založení společnosti na klíč nebo si kupte ready-made společnost. Zbavíte se úmorného papírování a můžete se věnovat třeba koncepci strategie vaší firmy. 

 

Mějte na paměti, že čas jsou peníze. Abyste byli skutečně úspěšní, musíte svůj čas věnovat pouze důležitým věcem, které vás posunují kupředu. Myslete na to, věřte si a uspějete. 

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp