Obsah

Články

Pronikněte ke kvalitním kontaktům pro svůj byznys

Kde najdete vhodné kontakty?

 

  • Přes známého. To je nejjednodušší způsob, jak se seznámíte se zajímavými lidmi a nenásilně navážete komunikaci. 
  • Kontaktujte firmu, kde přímo nabídnete své služby nebo produkt.
  • Navštivte konference a akce z vašeho oboru. Tam se seznámíte se správnými lidmi.
  • Buďte online. Aktivujte si svůj profil na LinkedIn a nechte si záležet na webových stránkách, kde se prezentujete. Zvýšíte tím pravděpodobnost, že se klienti nebo partneři ozvou sami. 

 

Nejlepší místa na schůzku

První krok máte úspěšně za sebou a v kapse vás hřeje několik vizitek s příslibem blízké schůzky. Která místa jsou nejlepší pro vyřizování obchodních záležitostí? 

  • Pokud holdujete elegantnímu sportu, běžte na golf. Během odpalu a příjemné procházky po greenu proberete byznys a vaší budoucí spolupráci. 
  • Schůzku uskutečněte při společném obědě, večeři nebo kávě. Příjemná restaurace navodí správnou atmosféru.
  • Dobré vztahy se skvěle utužují také při akcích, kde něco společně tvoříte. Zkuste třeba kurz vaření a užijte si s obchodními partnery i trochu zábavy včetně netradičního zážitku. 
  • Další možnost, kam můžete svůj nový kontakt pozvat, představuje virtuální sídlo. 

Dobrá adresa a komfortní zázemí

Lukrativní adresa a reprezentativní prostory udělají na vašeho obchodního partnera nejlepší dojem. Využijte zázemí nově vybavených a zrekonstruovaných kanceláří v centru Prahy nebo Brna. Příjemná recepční uvítá a usadí vaší návštěvu a postará se o ní do vašeho příchodu. Virtuální sídlo s využitím kanceláře se vám hodí také na nábor nových zaměstnanců nebo schůzku se stávajícím pracovním týmem. Myslete na to, že na první dojem máte pouze jeden pokus. 

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp