Obsah

Články

Sídlo firmy v Praze? Získejte k němu i něco navíc

Sídlo v srdci Prahy

Potenciální zákazníci vždy získají lepší pocit, pokud je adresa na zvučném a lukrativním místě v příjemných a nových prostorách. My vám nabízíme hned dvě pražské lokality. Přímo v centru na Praze 1 jsme připravili nové sídlo pro vaši společnost. V docházkové vzdálenosti se nachází zastávka metra Náměstí Republiky, tramvaj a autobusová zastávka. 2 minuty chůze od sídla stojí moderní obchodní centrum Palladium a Kotva. V okolí jsou vám k dispozici banky, bankomaty, restaurace i hotely. 

Perfektně dostupná lokalita

Jako další možnost pro vaši firmu nabízíme sídlo na Praze 2, konkrétně v ulici Na Folimance 2155 kousek od Nuselského mostu. Sídlo leží mezi tramvajovými zastávkami Na Fidlovačce a Svatoplukova. Lokalita je perfektně dostupná a v bezprostřední vzdálenosti najdete velmi oblíbený park Folimanka. Nově zrenovované prostory sídla na vás budou působit příjemně a reprezentativně.

2 programy pro nejnáročnější

Na obou adresách jsme pro vás nachystali zasedací místnosti pro 2-12 osob. Vyberte si z našich programů Basic a Comfort. Oba programy uspokojí i ty nejnáročnější z vás. V prostorách sídla vám bude k dispozici recepční, která přebere poštu a uschová ji do vašeho příchodu, případně vám ji přepošle. Oba programy se od sebe liší četností přeposílání zásilek a poskytováním informací o došlé poště. Na vyžádání vám recepční naskenuje a elektronickou formou zašle obsah obálek.

V čem se lišíme?

Na rozdíl od konkurence máme nabízené prostory ve svém vlastnictví. Žádná třetí strana nebude mít přístup k vašim informacím. Naše sídlo není jen poštovní schránka. Klademe důraz na kvalitní a moderně zařízené prostory, do kterých můžete pozvat jakoukoli návštěvu včetně kontrolních orgánů. Každou kancelář jsme doplnili o administrativní vybavení v podobě kopírky, tiskárny a občerstvení. Využijte příležitosti ušetřit za pronájem klasické kanceláře a pronajměte si sídlo firmy u nás.

 

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp