Obsah

Články

Poradíme vám, jak pořídíte s.r.o. nejvýhodněji

 

Buďte si jisti úspěchem hned v začátku

Dobře víme, že start podnikání je tím nejtěžším krokem ze všech. Pokud v této oblasti nejste zběhlí, nemusí se vám založení s.r.o. povést na první pokus. Jestli nechcete riskovat zamítnutí vaší žádosti nebo jste si už zamítavou odpověď vyslechli, neváhejte a obraťte se na nás. Kupte si ready-made společnost nebo využijte naši pomoc a nechte si od nás založit společnost na klíč.

  • Jsme profesionálové, kteří se zakládáním s.r.o. věnují již řadu let. Díky našim zkušenostem zaručujeme úspěch se zakládáním firmy.
  • S námi začnete podnikat rychle. Při koupi s.r.o. jednáte za společnost již druhý den.
  • Společnost s ručení omezeným u nás pořídíte za nejlepší cenu na trhu, a to od 10 900 Kč bez DPH. 
  • Nemusíte studovat legislativu zakládání firem a sledovat změny zákonů.
  • Vyhnete se vyřizování administrativy na úřadech. 
  • Garantujeme vám zápis do obchodního rejstříku a sídlo na lukrativní adrese.
  • V případě vašeho zájmu vám zapůjčíme základní kapitál
  • Ušetříte čas. Na vyřízení potřebných formalit vám stačí jediná schůzka. 
  • Získáte poradenství v oblasti založení společnosti s ručením omezeným.

Služby, které vám ušetří čas i finance

Založením s.r.o. to nekončí – přemýšlejte o využití služeb, které vám pomohou při samotném podnikání. Nevyužijete asistentku na plný pracovní úvazek, ale nemáte čas vyřizovat administrativní činnosti sami? V případě vašeho zájmu budeme přebírat poštu za vás, vyřizovat telefonní hovory určené pro vaši firmu nebo pravidelně kontrolovat vaši datovou schránku. Můžete si pronajmout vybavenou zasedací kancelář v našich nemovitostech a uskutečnit zde důležitou pracovní schůzku. 

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp