Obsah

Články

Jak začít podnikat? Kapesní manuál pro začínajícího podnikatele

Hledejte příležitosti

Pro váš úspěch je důležité, abyste našli něco, co tu ještě není nebo dělali lépe to, co už tu je. Nenechte se mýlit, na první pohled to možná vypadá, že na trhu se nachází už všechno. Není to ale pravda. Stále můžete objevit nové a nové věci, s kterých si uděláte živnost. Základ úspěchu tvoří um nabídnout zákazníkovi přesně to, co potřebuje a za co je ochoten vám zaplatit. Inspirujete se u současných úspěšných byznysmenů. V zásadě platí, že byste neměli vstupovat do oborů, které vám nejsou blízké. Podnikání by pro vás bylo příliš riskantní a náročné. Odrazte se od toho, co umíte. Jakmile máte jasno, v čem chcete podnikat, nic už vám nebrání vrhnout se do víru podnikání. 

Vaše možnosti, jak podnikat prostřednictvím s.r.o. 

Firmu si založíte sam

Tento postup pro vás bude nejsložitější. Jako začínající podnikatel nemáte pravděpodobně příliš zkušeností, a tak musíte nejprve nastudovat jednotlivé kroky a legislativu. Tuto možnost dnes využívají hlavně lidé, kteří mají se zakládáním společností zkušenosti. Nováčci dávají přednost založení společnosti na klíč nebo firmu koupí. 

Vytvoříte si společnost na klíč

V dnešní době představuje nejlepší způsob, jak začít podnikat. Nově vzniklá společnost bude přesně podle vašich představ, přesto neabsolvujete zdlouhavé administrativní procedury a vyřizování na úřadech. Jako zadavatel máte firmu hotovou během 2-3 týdnů a můžete hned za firmu jednat. 

Koupíte si ready-made společnost

Tento způsob začátku podnikání je vhodný pro nováčky, kteří chtějí podnikat opravdu rychle. Firma už existuje a vás od ní dělí pouze formální přepsání společnosti. S firmou před vámi nikdo nepodnikal. Je tedy naprosto čistá a připravená pro vás. Tak tedy vzhůru do práce!

 

Přečtěte si také:

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp