Obsah

Články

Jak vybrat sídlo společnosti pro rok 2021?

Sídlo firmy je nejen adresou pro úřady a obchodní rejstřík, ale slouží také jako kontaktní adresa v komunikaci se zákazníky a obchodními partnery. I proto je vždy lepší zvolit si sídlo mimo adresu svého trvalého bydliště. Díky tomu budete působit důvěryhodněji a budete mít také místo na práci nebo přijímání klientů.

 

Proč využívat virtuální sídlo společnosti?

Virtuální sídlo společnosti nabízí mnoho výhod, předně prestižní adresu pro vaše podnikání v Praze, Brně nebo Ostravě. Na rozdíl od fyzické kanceláře je to také mnohem levnější – za 199 Kč měsíčně získáte nejen prestižní adresu, ale výhody, které přináší kancelář, jako je zasedací místnost nebo recepce.

 

Máme vlastní nemovitosti

Bojíte se, že si zaplatíte virtuální sídlo u poskytovatele a získáte pouze jmenovku na schránku? U nás něco takového nehrozí, máme vlastní nemovitosti s plně funkčními kancelářemi. Využít můžete reprezentační prostory nebo zasedací místnost.

 

Když budete chtít, můžete si pronajmout i vybavenou kancelář, ve které najdete vše potřebné pro svou práci. Zaplatíte ji až ve chvíli, kdy ji budete potřebovat, takže žádné fixní náklady.

 

Využívejte recepci

V našich kancelářích pro virtuální sídlo je také plně funkční recepce. Recepční vám bude přebírat poštu nebo vám vyřídí důležité informace o vzkazu, přepošle zásilku či se postará o další věci.

 

Jak vybrat sídlo společnosti 2021?

Při výběru sídla společnosti myslete vždy na to, že musí být platné a musíte mít povolení k využívání nemovitosti na podnikání. To může být problém zejména v nájmech, kdy vám majitel nemusí souhlas ani povolení dát. Proto si dobře promyslete, jestli si zvolíte sídlo na adrese trvalého bydliště nebo virtuální sídlo.

 

Sídlo na adrese trvalého bydliště se vyplatí zejména těm, kteří nepotřebují kancelář a reprezentační místo na schůzky s klienty. Různé pozice jako grafik, copywriter nebo jiné freelance pozice využijí právě tuto možnost, jelikož k setkání s klientem je možné využít coworkingová centra.

 

Virtuální sídlo společnosti se pak hodí podnikatelům, kteří potřebují reprezentativní prostředí, ale už ne vlastní kancelář, ve které by trávili každý den. Pozice jako finanční poradce či obchodní poradce virtuální sídlo společnosti jistě ocení.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp