Obsah

Články

Jak vás mohou inspirovat 2 úspěšné české s.r.o.?

 

Staňte se úspěšným podnikatelem

Jednou ze společností, která na trhu prorazila, je česká STUDENT AGENCY s.r.o., která si stále drží prvenství v oblasti cestovního ruchu. Její historie sahá do roku 1993 a díky ustavičné práci se firma Radima Jančury dostala rychle mezi nejlepší dopravce a dokonce rozšířila své portfolio služeb o nabídku nejvýhodnějších letenek a zájezdových pobytů. Mezi českou špičku se řadí také firma Jablotron s.r.o. Dynamická společnost patří k nejvýznamnějším dodavatelům alarmů u nás. Jedna z jejich zásad říká, že „chytré věci jsou navenek jednoduché a srozumitelné“.

 

Založte si společnost na klíč

Touto zásadou se řiďte v začátcích podnikání i vy a založte si společnost s ručením omezeným na klíč. Chytré a jednoduché řešení vám značně usnadní a urychlí jindy těžký podnikatelský začátek. Společnost s ručením omezeným pro vás bude připravená za pouhé 2 týdny. Sami si nadiktujete, jak chcete, aby firma vypadala, ale veškerou administrativu přenecháte odborníkům, kteří mají se zakládáním společnosti letité zkušenosti. Vyhnete se tak možnému odmítnutí vašeho návrhu. 

 

Začněte podnikat už 2. den

Nechcete čekat 2 týdny? Kupte si ready-made společnost a začněte podnikat již druhý den. Ready-made společnost má své sídlo, zápis v obchodním rejstříku a je bez závazků i pohledávek. U ready-made společnosti nemusíte řešit vůbec nic. Vaše investice začíná již na 14 900 Kč. Nemusíte skládat žádný základní kapitál ani absolvovat zdlouhavou komunikaci s úřady. Zařaďte se i vy se svou společností mezi úspěšné firmy v České republice. Stačí jenom začít. 

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp