Obsah

Články

5 top Google aplikací pro podnikatele

1. Přítel na telefonu se jmenuje Google Now

Tahle „osobní asistentka“ funguje na podobném principu jako Siri od Applu nebo Cortana od Microsoftu. Google Now je dostupná aplikace pro mobilní telefony a pomůže vám zorganizovat den. Elektronická asistentka například pozná, kdy jedete do práce, a poskytne vám informace o dopravě. To ale není vše. Identifikuje i další opakující se činnosti uživatele a nabídne informace o hotelech, letenkách, restauracích v okolí a mnoho dalšího. 

2. S Google Keep na nic nezapomenete

Jedná se o jednoduchý „připomínkovač“, který je pro podnikatele nepostradatelnou pomůckou. Google Keep napojíte snadno na svoje zařízení (PC, mobil nebo tablet). Můžete do něj vkládat fotografie, nahrávat zvukové poznámky jako na diktafon nebo zapisovat zprávy. Přidaná hodnota spočívá v tom, že vám pomáhá třídit myšlenky a určovat priority. Připomínku přiřadíte k lokalitě, datu nebo času a Google Keep vám na základě toho bude posílat notifikace s upomínkami.

3. Zkracujte s Google Shortener

Komunikujete prostřednictvím své firmy na Twitteru? Nejenom tam se vám bude hodit tahle aplikace od Googlu. Shortener dokáže zkrátit URL adresu. Zkrácený odkaz využijete všude tam, kam se původní dlouhá URL nevejde nebo by nevypadala dobře. 

4. „Moje mapy“ vám ulehčí hledání

Aplikace, která vám usnadní život nejenom v práci, ale i v soukromí. Díky této aplikaci můžete ukládat svoje oblíbená místa, plánovat trasy, podívat se na Google Street View, najít nejbližší bankomat nebo restauraci s nejlepším hodnocením od uživatelů. 

5. Upravujte v Google Disk

Jedná se o datové úložiště v cloudu. Nadstavbu ovšem představuje skvělá aplikace „Scan“, díky které vyfotíte dokument a následně jej převedete do textově upravitelné verze. A to není všechno. Naskenované obrázky nebo PDF dokumenty můžete vyhledávat podle pouhého klíčového slova v textu dokumentu. 

Využijte chytré aplikace ve svůj prospěch a zjednodušte si pracovní den i soukromý život. Příště už najdete kancelář obchodního partnera na první pokus, vyřešíte všechny úkoly včas a nezapomenete ani na výročí svatby. 

 

Přečtěte si také:

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp