Obsah

Články

10 výhod pronájmu sídla společnosti

1.Nic složitě nezařizujte

Nemusíte shánět kanceláře pro svou společnost. Pronajměte si sídlo, které bude nejenom figurovat v obchodním rejstříku, ale skutečně ho využijete.  

2. Udělejte dobrý první dojem

Prestižní adresa vám pomůže získat nové klienty a celkově vytvořit kladný první dojem. Dobrá adresa v centru velkoměsta působí vždy lépe než neznámé místo. 

3. Nemovitost ve vlastnictví poskytovatele

Poskytovatelů sídel je celá řada. Roli hraje i fakt, zda je nemovitost ve vlastnictví poskytovatele nebo si pronajmete pouze poštovní schránku. Dostaňte za své peníze dobře vybavené prostory. 

4. Reprezentativní kanceláře

V sídle společnosti využijete kanceláře, které disponují základním vybavením jako je kopírka, tiskárna a občerstvení. Získáte tak prostor, do kterého bez obav uvedete klienta nebo kde uspořádáte konferenci pro více lidí. 

5. Zázemí recepce

Bez recepce se dnes neobejdete. Recepční se postará o vaše návštěvníky a zajistí, aby jim nic nechybělo. 

6. Vyřídíme vaše vzkazy i poštu

Díky provozu recepce dostanete všechny telefonické vzkazy včetně poštovních zásilek. Ty si buď můžete vyzvednout osobně na recepci nebo vám je přepošleme na vámi zvolenou adresu. 

7. Dostávejte informace pravidelně

S programem Basic obdržíte 1x týdně zprávu o stavu vaší korespondence včetně doporučené pošty a naskenovaných obálek. 

8. Nízké náklady a stabilní zázemí

Od 199 Kč měsíčně získáte kvalitní a vybavené zázemí. Cena je konečná, žádné doplňkové služby již neplatíte. 

9. Zastoupíme vás na úřadech

Registrace k daním na finančním úřadě nebo vyřizování živnostenského oprávnění nemusíte vyřizovat sami. Administrativu vyřešíme za vás. 

10. Pronajměte si sídlo hned

Sídlo získáte snadno a rychle. Stačí nás zkontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu. Nikam nemusíte chodit osobně. 

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp