Obsah

Články

Podnikáte? Tyhle filmy musíte vidět

Wall street

Tenhle příběh z tvrdého a nemilosrdného prostředí obchodu na burze zkrátka musíte vidět. Ctižádostivý nováček se snaží proniknout do velkého světa a uspět v něm. Potkává se s Michaelem Douglasem, zkušeným obchodníkem a jednou z nejvíc negativních postav americké kinematografie. 

Piráti ze Silicon Valley

Ponořte se do příběhu dvou vysokoškoláků (Billa Gatese a Steva Jobse), kteří měli svou vizi a uspěli. Nechte se inspirovat dvěma génii, kteří změnili svět a obohatili ho o světoznámé značky Microsoft a Apple. 

Firma

Thriller, ze kterého vás možná zamrazí v zátylku. Nadaný a ctižádostivý absolvent právnické fakulty přijme lukrativní místo v advokátní firmě. Jak se v pracovním prostředí začíná orientovat, zjišťuje, že firma ukrývá organizovaný zločin. Kdo se nepodřídí striktním pravidlům hry, bude nemilosrdně odstraněn z cesty. 

Pretty Woman

Napadlo vás, co si z tohohle kultovního romantického filmu máte odnést do svého podnikání? Nebojte, nechceme, abyste našli svoje štěstí vedle okouzlující dámy nižších mravů. Zamyslete se nad životem hlavní postavy movitého podnikatele. Pracoval tak tvrdě, že zapomněl na svůj osobní život a morálku. Hlídejte si life balance. Život není jenom o práci. 

Sázka na nejistotu

Máte úžasný nápad a nebojíte se zariskovat? Pak budete slavit úspěch. Film o tom, jak si čtyři outsideři dobře spočítají, že americká ekonomika nemůže stále jen růst. Trh s hypotékami se blíží ke krachu a oni se rozhodnou vydělat na něm balík. 

The Social Network

Mrkněte se na začátky Facebooku, nejznámější sociální sítě na světě. Příběh záměrně ukazuje rozdílné pohledy na její vznik. V hlavních rolích se vám představí dva muži, kteří tvrdí, že bez nich by tahle sociální síť nikdy nespatřila světlo světa. 

Jobs

Přestože film čelil velké kritice, stojí za to, abyste si ho pustili. Steve Jobs byl vizionář a nepochybně obrovská osobnost s geniálním mozkem. Inspirujte se obdivuhodnou a rozporuplnou osobností Steva Jobse, spoluzakladatele lovebrandu Apple. 

 

Přečtěte si také:

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp