Obsah

Články

Jak propagovat své podnikání?

Prostory, které o vás vypovídají

První krok představuje vystupování firmy navenek i dovnitř. Potřebujte, aby se o vás mluvilo. A to hezky. Nejenom, že se o vás budou dál zmiňovat potencionální byznys partneři a zákazníci, ale i zaměstnanci. Nikdy proto nepodceňujte image ani firemní kulturu. Abyste zapůsobili na lidi, potřebujete prostory, které vás budou důstojně reprezentovat. Představte si, co byste si pomysleli o firmě, která sídlí kdesi v zapadlé vesnici, kterou ani nezanesli do mapy. A soukromý byt se pro obchodní schůzky taky zrovna nehodí. 

Plaťte jen za to, co využíváte

Na partnery i zákazníky zapůsobí v první řadě sídlo ve velkém městě, a navíc na adrese co nejblíž centru. Vašim návštěvníkům se bude sídlo dobře hledat. Nemáte finance na pronájem dostatečně reprezentativních prostor? Pronajměte si virtuální sídlo, které využijete jen ve chvílích, kdy ho skutečně potřebujete, a to včetně zařízené zasedací místnosti a kanceláře. Tímto způsobem ušetříte náklady, které byste jinak vynaložili za permanentní pronájem kamenných kanceláří. V zasedačce můžete uspořádat mítink s vašimi zaměstnanci. Vždy tak budete vystupovat profesionálně.

Služba recepční 

Dobrý dojem vytvoříte jen jednou. Výborně zapůsobíte s profesionální recepční, která vaši návštěvu uvede do zasedací místnosti a postará se o ní až do vašeho příchodu. Zároveň získáte podporu pro svoje podnikání ve smyslu další pomocné ruky. Recepční bude přebírat poštu, pravidelně vás bude o došlých zásilkách informovat a vyřídí telefonické hovory. Spolehněte se na maximální podporu a profesionální vystupování zkušené recepční. 

Nezapomeňte, že klienti se pro spolupráci často rozhodují už v momentě, kdy s vámi přijdou poprvé do přímého kontaktu. Pokud si v sobě ze setkání odnesou pochybnosti o vaší seriozitě, nejspíš se k vám už nevrátí. Snažte se proto vystupovat v prostředí, které vaši důvěryhodnost podtrhne, a pronajměte si pro své podnikání moderní prostory virtuálního sídla.

 

Přečtěte si také:

 

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp