Obsah

Články

Získejte trvalý pobyt jednoduše a online

Jaké výhody má trvalý pobyt na prestižní adrese?

Bez ohledu na to, zdali podnikáte, nepůsobí zrovna nejlépe, pokud jste trvale hlášení například na Městském úřadu. Ačkoliv to plní svůj účel, v rámci doručované korespondence nevypadáte příliš důvěryhodně. Mít trvalý pobyt na prestižní adrese ve větším městě, jako je Praha nebo Brno, se vyplatí a nese s sebou spoustu výhod: 

 

1.     Své děti můžete přihlásit do kvalitní mateřské a základní školy. Do státních školek a škol můžete umístit své dítě pouze v případě, že splňujete podmínku trvalého pobytu v dané obci. Proč využívat soukromých školek a platit více, když můžete bezplatně využít kvalitních institucí?

2.     Parkovací karta na modrou zónu stojí obyčejného návštěvníka až třikrát více než rezidenta. Opět se jedná o další ušetřené peníze. V případě právnické osoby je rozdíl mnohem znatelnější a hovoříme o desítkách tisíc korun.

3.     Získáte právo volit v příslušném obvodu. Díky tomu ušetříte spoustu času, který byste jinak strávili cestou do města či vesnice vaše vedeného pobytu. Zažádat můžete také o voličský průkaz.

4.     Ve vyšším věku získáte přednostní nárok na místo v domě s pečovatelskou službou nebo ošetřovatelském zařízení.

5.     S trvalým pobytem v Praze či Brně získáte mimo jiné výhodu i při evidenci u lékaře.

 

Objednejte si trvalý pobyt jednoduše online

Trvalé bydliště na seriózní adrese získáte již od 250 Kč měsíčně, což se vzhledem k ušetřeným časovými i finančním nákladům vyplatí. V Praze získáte trvalý pobyt v prestižní části Prahy 1 v ulici Rybná 716/24, 110 00, v Brně potom v ulici Lidická 700/19, 602 00. Vše navíc vyřídíte online z pohodlí svého domova. Stačí pouze vyplnit objednávkový formulář a o vše ostatní se již postaráme za vás.

 

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp