Obsah

Články

Získejte sídlo společnosti pohodlně online

Sídlo společnosti potřebujete nejen z důvodu zápisu společnosti do obchodního rejstříku. Je to také adresa pro kontakt s úřady a klienty. Bez vhodného sídla navíc nemůžete společnost zapsat do rejstříku jako právnickou osobu.

 

Jaké máte možnosti volby sídla společnosti?

Sídlo firmy může být v jedné z následujících tří možností:

1.     kancelářské prostory,

2.     vaše bydliště,

3.     virtuální kancelář.

 

Proč dát přednost virtuálnímu sídlu společnosti?

Mít virtuální kancelář má hned několik výhod:

 

Ušetříte náklady

Když si zřídíte virtuální kancelář, ušetříte náklady, které jsou spojené s chodem klasické fyzické kanceláře. Navíc za pár korun měsíčně získáte i místo, kde se můžete setkávat s klienty nebo obchodními partnery. Stejně tak máte možnost si vybrat i nadstandardně vybavenou kancelář s recepcí.

 

Prestižní adresa

Jedním z hlavních důvodů, proč mít virtuální sídlo, je získání sídla na prestižní adrese. To je důležité i z hlediska rozhodovacího procesu zákazníka – když uvidí prestižní kontaktní adresu, máte u něj větší šanci. Adresa v malé vesničce, kterou pravděpodobně nezná, ho spíše odradí. Druhým důvodem jsou investoři a obchodní partneři. I ty totiž více nalákáte na adresu ve městě jako Praha, Brno nebo Ostrava.

 

Oprávnění k užívání

Když si budete vybírat sídlo společnosti, budete potřebovat doklad, který vás opravňuje daný prostor využívat jako sídlo společnosti. To může být problémem zejména tehdy, pokud jako sídlo budete uvádět adresu bytu nebo pronajímané nemovitosti. Majitel budovy musí s jejím užíváním jako sídla společnosti souhlasit. S virtuální kanceláří takový problém mít nebudete. Všechny naše kanceláře mají platnou adresu a oprávnění k užívání.

 

Virtuální sídlo firmy vám zajistíme online

Virtuální sídlo společnosti snadno získáte online. Žádné obíhání úřadů, žádné zařizování,celý proces s vámi vyřešíme online a během jednoho pracovního dne. Stačí pouze vyplnit poptávkový formulář a o vše další už se postaráme.

 

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp