Obsah

Články

Vše o založení společnosti

Jaké výhody Vám můžeme nabídnout?

  • Pomůžeme vám zvolit optimální typ nově zakládané společnosti podle vašich potřeb a představ,
  • vyřídíme za vás vše, co je pro rychlé a úspěšné založení firmy třeba,
  • výrazně zkrátíme dobu, kterou založení společnosti běžně trvá, pokud byste si vše na úřadech vyřizovali sami (zpravidla jde o 1 týden oproti až několika měsícům),
  • ohlídáme veškeré právní, formální a obsahové náležitosti dokumentace tak, aby se předešlo procesním chybám, komplikacím a zbytečným vícenákladům,
  • dáme vám stoprocentní záruku úspěšnosti zápisu firmy do Obchodního rejstříku (statistiky uvádějí, že problémy provázejí až 10% zakládaných společností).

To vše pro vás znamená výraznou úsporu času, financí a starostí, jinak spojených s papírováním, vyřizováním, čekáním a s rizikem komplikací, které založení společnosti mohou provázet. (ceník)

Jaké služby vám můžeme nabídnout?

Chtěli byste začít podnikat okamžitě a i týden je pro vás příliš dlouhá doba?
Pak máte možnost koupit si firmu již založenou – předpřipravenou, tzv. ready made společnost. Jde v současné době o nejrychlejší a nejjednodušší cestu k zahájení podnikání. 

Založení společnosti je složitý proces návazných právních a administrativních kroků. Abyste jím nemuseli sami a zdlouhavě procházet, jsme tu pro Vás. Každá minuta může nahrávat vaší konkurenci. Proto již neztrácejte čas a kontaktujte nás.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp