Obsah

Články

Top nejzajímavější akce pro podnikatele v roce 2018

Podnikáte a rádi se u toho vzděláváte? Připravili jsme pro vás seznam akcí, které můžete navštívit během podzimu roku 2018. Inspirujte se na seminářích a konferencích, které jsou nabyté informacemi ze světa podnikání. 

Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti GDPR

Co: Kolem GDPR se neustále rojí spousta otázek a nejasností. Přijďte je jednou pro vždy vyřešit na půldenní seminář pro malé a střední firmy. Akce se koná od 9:30-15:30. 

Kdy: 18.9.2018

Kde: Vědeckotechnický park Plzeň

Zaměstnávání zahraničních pracovníků

Co: Máte v pracovním poměru cizince nebo ho chcete v budoucnu zaměstnat? Seminář se zaměřuje na právní legislativu, mzdové podmínky a je určen pro podnikatele nebo personalisty. 

Kdy: 24.9.2018

Kde: Praha Florenc

Aktuální možnosti podpory podnikání

Co: Hledáte cesty, jak získat peníze pro své podnikání? Navštivte seminář, kde bude představen Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. 

Kdy: 25.9. 2018

Kde: Louny

Přečtěte si také:

 

Tahat za kratší konec: Vyjednávání z pozice slabší strany

Co: Vyjednávání patří mezi nejdůležitější formy komunikace v oblasti podnikání. Na semináři se dozvíte, jak se bránit, pokud proti vám druhá strana používá sílu nebo se chová nadřazeně a jak předcházet vynuceným ústupkům. 

Kdy: 5.10.2018

Kde: Praha Florenc

Vytvořte si přesvědčivé propagační materiály

Co: Někdy máte jen jeden pokus, jak zaujmout. Na semináři se dozvíte, jak vytvořit působivé propagačními materiály a zda vynakládáte do této oblasti finance opravdu efektivně. Jste spokojeni s odezvou na své kampaně o brožury, videa nebo třeba přímou korespondenci? Jestli ne, tak je tenhle seminář pro vás ten pravý. 

Kdy: 20.11.2018

Kde: Praha 2

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp