Obsah

Články

TOP 5 aplikací, které pomohou rozjet vaši začínající firmu

Slack

Jedná se o velmi oblíbený komunikační kanál, který milují zaměstnanci napříč firmami. Snadno ho stáhnete do mobilu, takže jste k zastižení kdykoli a stejně dobře ho můžete používat také na počítači. Slack vám umožní posílat přílohy a zůstat ve spojení s celým týmem nebo jen s vybranými členy. Jedná se o rychlou a intuitivní aplikaci, kterou si oblíbíte. Jestli se rozhodnete pro Slack, určitě využijte naplno také Slackbota. Funguje tak trochu jako tajemný člen týmu a asistent na plný úvazek v jednom, kterého si můžete přizpůsobit svým potřebám. Zodpoví vám například otázku, jestli je váš kolega v práci nebo jaké je aktuální heslo na firemní wifi. 

Trello

Ať už máte v práci na starosti jakýkoli projekt, rozhodně si stáhněte aplikaci Trello. Záleží jen na vás, jaké členy přidáte k jednotlivým projektům. Můžete posílat komentáře, přílohy, vytvářet termíny, přidávat štítky nebo samolepky. Aplikace funguje v jakémkoli zařízení, takže nezáleží na tom, odkud zrovna pracujete. Pokud se rozhodnete používat Trello samostatně a v jednodušší verzi, můžete si ho stáhnout zdarma. Placená verze pro firmy stojí 9,99 USD na měsíc a rozhodně se vám zalíbí svými funkcemi, díky kterým Trello propojíte se Slackem nebo OneNotem. Práce s aplikací je snadná, přehledná a bude vás bavit. 

Skype

Aplikace Skype v poslední době čelí konkurenčnímu tlaku, přesto je stále považována za určitý standard. Jedná se o bezplatné volání přes internet. Přes Skype uspořádáte videohovor, pošlete zprávu nebo libovolný soubor. Do skupinových hovorů zapojíte bez potíží až 25 členů. Skype boří všechny geografické hranice. S klidem zavoláte na pevnou linku nebo klasické mobilní číslo napříč kontinenty. Chcete kolegům ukázat, co zrovna děláte? Obrazovku můžete během videohovoru sdílet až s 10 lidmi. 

Dropbox

Žádná firma se neobejde bez webového úložiště. Na Dropbox pohodlně nahrajete všechny svoje soubory. Dropbox se automaticky synchronizuje se všemi zařízeními, které používáte. Pokud zrovna cestujete a nejste na počítači, k nahraným dokumentům se bez problémů dostanete třeba z telefonu nebo tabletu. S velkými soubory, jakými je video, bývá někdy potíž. Tahle aplikace ale myslí na všechno. Stačí, když pošlete vybrané osobě link a ta si video přehraje. Ani nemusí mít na Dropboxu účet. Automaticky se zálohují také všechny vaše fotografie. Už o ně nepřijdete. Bezplatně můžete získat až 20 GB. 

OneNote

Něco vás napadlo a už vás nebaví psát si všechno do poznámkového bloku nebo na lepící barevné papírky? Začněte používat aplikaci OneNote. Do tohoto online nástroje zaznamenáte jakoukoli myšlenku, kterou jednoduše nasdílíte. Ve OneNotu můžete psát, kreslit, používat různé styly písma a vyhrát si s barvami. Jste offline? Nevadí. Z aplikace si vytáhnete libovolný obsah odkudkoli a kdykoli. OneNote funguje na všech zařízeních a stáhnete ho zdarma.

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp