Obsah

Články

Startupy v ČR

Během roku 2016 se na celosvětovém trhu objevilo nespočet nových startupů, které usilovaly a usilují o zhodnocení svých nápadů. I v České republice se dá nalézt pár tzv. unicorns (jednorožců) tedy nejúspěšnějšíchStartupy v ČR startup společností:

Kiwi.cz

Aplikace od brněnské společnosti kombinující, díky speciálnímu algoritmu, nabídky aerolinek, které mezi sebou normálně nespolupracují, a tím šetří finance svým uživatelům. 

Rohlík.cz 

Online supermarket umožňující svým zákazníkům nakoupit si potraviny online a zároveň si je nechat už do 90 minut od objednání doručit domů.

STRV

Vývojářské studio se zaměřuje na vývoj mobilních aplikací pro své klienty. A jako jeden z mála startupů se dostalo až do Silicon Valley.

TeskaLab

Technologický startup zabývající se vývojem zabezpečení pro mobilní zařízení a internet věcí. Dvouletý startup, jehož hodnota se počítá až do výše desítek milinónů korun.

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp