Obsah

Články

Neváhejte a pronajměte si sídlo pro svou firmu

Lepší adresa vám dopomůže k větším klientům

Pronájem sídla představuje výhodnou službu pro každého, kdo hledá prestižní adresu ve velkém městě, pod kterou bude jeho firma vystupovat. Ve dvou největších městech v České republice se zvyšují vaše šance na uzavření lukrativních obchodů. Vaše společnost bude působit prestižnějším a zároveň serióznějším dojmem, než kdybyste uváděli neznámou maloměstskou adresu. 

Co dalšího pomůže vašemu byznysu?

Kromě prestižní adresy sídla využijte i dalších služeb, které zlepší vaše podnikání a ušetří vám měsíčně finanční náklady a čas.

  • Telefonní hovory už nemusíte vyřizovat jen vy. Dokonce nemusíte zaměstnávat ani vlastní asistentku. Stačí, když necháte správu telefonních hovorů na nás. Automaticky obdržíte unikátní pražské nebo brněnské telefonní číslo. Asistentka se představí jménem vaší společnosti a hovor vyřídí. 
  • Chystáte se na dovolenou nebo zkrátka nechcete myslet na to, že musíte sledovat svou datovou schránku? Budeme jí pravidelně kontrolovat za vás a v případě důležité pošty vás o této skutečnosti neprodleně informujeme. 
  • Hledáte reprezentativní prostory pro občasné schůzky s klienty? Připravili jsme pro vás nové zasedací místnosti, které disponují kancelářským vybavením včetně občerstvení
  • Potřebujete trvalý pobyt a chcete se dostat ke všem výhodám, které nabízí město rezidentům? Obraťte se na nás. 

Všechny vaše požadavky vyřídíme rychle i na dálku. Stačí, když nás kontaktujete telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím poptávkového formuláře.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp