Obsah

Články

Jak založit firmu rychle a online? Kupte si ready made společnost

Co je ready made firma?

Ready made firmy jsou nové firmy založené a určené k prodeji koncovým podnikatelům. Jedná se o společnosti se splaceným základním kapitálem a čistou účetní historií. Neváží se k nim tedy žádné závazky ani pohledávky. Hotové firmy s.r.o. společnosti Simply Office jsou již zapsány v obchodním rejstříku a mají přidělené IČO. Kromě toho mají stanovený název, sídlo, společníka (majitele) i jednatele. Jakmile si ready made firmu zakoupíte, jejím majitelem se pochopitelně stáváte vy. Sídlo i název firmy si můžete libovolně změnit.

 

Odstartujte své podnikání rychle a efektivně

Sami už jste se nejspíš připravili na to, že se začátkem podnikání se pojí spousta vyřizování a nudné administrativy. Stejně tak vás čeká zdlouhavé obíhání různých úřadů. Pokud se rozhodnete koupit již hotovou ready made firmu, všechny tyto nepříjemné záležitosti vám odpadají. Pro to, abyste do 24 hodin začali podnikat, nemusíte téměř vůbec opustit svůj domov. I to je jeden z důvodů, proč patří koupě hotových společností v České republice mezi velmi oblíbené formy podnikání. Ušetřený čas tak můžete věnovat rozvoji svému podnikání a úspěšnému startu vaší nové firmy.

 

Stačí si jen vybrat z našeho seznamu předregistrovaných firem. Nabízené firmy mají prestižní sídlo v Praze, Brně či Ostravě, kde máte možnost využít i služeb virtuální kanceláře. Navíc od samého začátku přesně víte, kolik vás nová firma bude stát – vyhnete se jakýmkoli skrytým poplatkům a navyšování ceny. Pokud si náhodou nevyberete, rádi vám pomůžeme i se založením firmy na klíč. Stačí nás jen kontaktovat.

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp