Obsah

Články

Jak vybrat sídlo firmy?

Pro koho je virtuální sídlo?

Ne vždy potřebujete ke svému podnikání klasickou kancelář. Pokud pro svou podnikatelskou činnost využíváte svůj dům/byt nebo jste zkrátka od rána do večera v terénu, byla by koupě či pronájem klasické kanceláře zbytečným vyhazováním peněz. Pro tyto příležitosti využijte virtuální sídlo

Sídlo na dobré adrese

Sídlo firmy vybírejte hned v prvopočátku podle adresy. Vždy pamatujte na to, že čím prestižnější adresa ve velkém městě, tím lepší zprávu o sobě vysíláte svým obchodním partnerům nebo klientům. Nerozhodujte se ale pouze na základě napsané adresy na papíře. Sjednejte si s pronajímatelem schůzku a běžte se na prostory osobně podívat. Prohlédnete si tak stav budovy a posoudíte, zda je vybraná adresa skutečně lukrativní. Pohlídejte si, aby jméno vaší společnosti bylo označené na viditelném místě při vstupu do objektu. Je to důležité pro klienty i úředníky, kteří se s vámi budou chtít spojit.

Vyřízení pošty a služby asistentky 

V ceně pronájmu bývá také vyřízení korespondence. K tomu patří také úschova poštovních zásilek a pravidelné přeposílání přímo k vám. Velmi příjemným bonusem je také recepční, která vyřizuje vaše telefonní hovory, popřípadě domlouvá schůzky. Zároveň bude první kontaktní osobou, se kterou se vaši klienti setkají, pokud se rozhodnout navštívit vás na uvedené adrese. 

Zasedací místnost pro schůzky

Potřebujete-li jednou za čas prostor pro schůzku s klienty, sledujte také nabídku zasedacích místností.  Kancelář si opět fyzicky prohlédněte, abyste měli jistotu, že se jedná o moderně vybavené prostory, které vás budou dobře reprezentovat a kde se budete cítit příjemně. Vyberte si kvalitní zázemí virtuálního sídla.

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp