Obsah

Články

3 způsoby, jak založíte firmu

1. Všechno zvládnu sám

Zdravý rozum říká: „Zvládneme to sami a pěkně ušetříme. Nemůže to být tak těžké,” ale trochu se plete. Proč? Přece čas jsou peníze, pamatujete si na známé přísloví? A teď si představte, kolik času vám zabere založení nové společnosti: 

  • nastudování nudných zákonů
  • pobíhání po úřadech 
  • sepisování zakladatelské listiny u notáře 
  • založení účtu v bance 

Suma sumárum s tím strávíte přibližně 43 hodin. O kolik peněz přijdete v současné práci? Kolik zakázek byste vyjednali ve své budoucí firmě? To vše jsou ušlé náklady, které připočítejte k celkovým nákladům. Tak co vám zdravý rozum říká teď? 

 

2. Zařiďte to za mě prosím 

Existuje spousta firem, které za poplatek zařídí vše za vás. Vy si pouze najdete čas na jednu schůzku, na které profesionálům povíte všechny vaše požadavky – jméno, sídlo, základní kapitál. Prostě vše, co od své budoucí firmy očekáváte. Založení společnosti na klíč trvá přibližně dva týdny. To je doba, za kterou vyděláte slušné peníze nebo si alespoň připravíte plán, jak je vydělat. 

 

3. Hned, hned, firmu potřebuji mít hned teď 

Ready-made společnost, tak se jmenuje vaše záchrana. Jedná se založenou firmu, která se na vás jen převede. A do 24 hodin za ni jednáte. Nebojte se, že si společně s firmou koupíte nějakou její peprnou historii – ready-made firmy se zakládají za účelem dalšího prodeje, žádnou historií za ní tedy nenajdete. Název i sídlo si můžete časem změnit, to záleží pouze na vás. 

Teď už víte, jaké máte při založení společnosti možnosti. Dívejte se na celý proces ze širšího hlediska a uvažujte jako podnikatel, za chvíli se z vás totiž stane. Co je hlavní cíl obchodníka? Vydělávat peníze. A jak nejlépe vyděláte peníze? Naučíte se efektivně zacházet se svým časem

 

Přečtěte si také:

Mohlo by vás také zajímat...

Založení společnosti

Ve spolupráci s notářskou kanceláří nabízíme, kromě prodeje ready-made společností, také pomoc a podporu při zakládání nových společností. Pokud nevíte jak založit s.r.o. společnost sami a bojíte se odmítnutí svého návrhu rejstříkovým soudem anebo jste již takový návrh podali a soud jej odmítl nebo zamítl, využijte našich služeb. Vyhnete se tak komplikacím při podávání svých návrhů a současně budete mít společnost zapsanou relativně rychle!

Přečíst celý článek »
Chat on WhatsApp